Brownie cheescake

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * Pentru blat avem nevoie de:
  • * 100 g ciocolata cu lapte
  • * 100 g ciocolata amaruie
  • * 100 g unt
  • * 150 g zahar
  • * 2 oua
  • * 80 g amidon
  • * 1 praf de sare
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 1 lingurita praf de copt
  • * Pentru crema de branza avem nevoie de:
  • * 250 g branza de vaci
  • * 1 ou
  • * 50 ml frisca lichida
  • * 3 linguri zahar
  • * esenta de rom

Mod de preparare

Se topeste untul impreuna cu ciocolata la foc mic. Se lasa la racit.

Ouale intregi se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul,praful de sare si vanilia dupa care se adauga in ciocolata topita si racita. La final se pune amidonul si praful de copt si se omogenizeaza.

Pentru crema se mixeaza toate ingredientele pana obtinem o crema de branza fina.

Punem aluatul intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt, iar pe deasupra din loc in loc punem cate o lingura din crema de branza. Apoi cu o lingurita amestecam foarte putin cele 2 compozitii.

Dam la cuptor pentru jumatate de ora, la foc mediu.

Lasam sa se raceasca, apoi se portioneaza.

Langa cafeaua de dimineata e absolut divina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise