Bruschete

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 3-4 rosii
  • 6 felii de paine
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Mai intai prajim feliile de paine taiate subtiri la prajitorul de paine. Tocam marunt rosiile spalate si curatate. Usturouil trebuie, de asemenea, tocat marunt si amestecat intr-un castronel cu uleiul de masline si cu o jumatate de lingurita de oregano. Adaugam rosiile si asezam compozitia pe cate o felie de paine prajita. Le putem orna cu patrunjel verde tocat. Asezam bruschetele pe un platou si le servim ca un aperitiv usor.

Reteta de bruschete este de origine italiana, fiind un aperitiv foarte apreciat, servit mai ales in meniurile italienesti cu paste.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise