Bruschete

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 3-4 rosii
  • 6 felii de paine
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Mai intai prajim feliile de paine taiate subtiri la prajitorul de paine. Tocam marunt rosiile spalate si curatate. Usturouil trebuie, de asemenea, tocat marunt si amestecat intr-un castronel cu uleiul de masline si cu o jumatate de lingurita de oregano. Adaugam rosiile si asezam compozitia pe cate o felie de paine prajita. Le putem orna cu patrunjel verde tocat. Asezam bruschetele pe un platou si le servim ca un aperitiv usor.

Reteta de bruschete este de origine italiana, fiind un aperitiv foarte apreciat, servit mai ales in meniurile italienesti cu paste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise