Bruschete de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 rosii;
  • - 3 catei de usturoi;
  • - busuioc;
  • - ulei de masline;
  • - paine feliata;
  • - patrunjel;
  • - sare;

Mod de preparare

Curatam rosiile si le tocam marunt. La fel procedam si cu usturoiul. In acest timp punem feliile de paine la toster sa se prajeasca putin.

Intr-un recipient mai adanc amestecam rosiile si usturoiul tocate, sare, busuiocul si uleiul de masline.

Turnam compozitia pe feliile de paine dupa care ornam cu putin patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise