Budincã de bicuiti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ambalaje de budincã instantanee
  • 1 lt. lapte
  • 6 linguri de zahãr
  • 200 gr. biscuiti simpli
  • 2,5 dl cafea
  • Decor:
  • 2 dl smântânã rece pt. bãtut
  • 2 linguri zahãr

Mod de preparare

Incã o retetã de budincã, de data asta super rapidã.

Dacã aveti timp faceti budincã de casa, eu obisnuiesc sã fac "Creme de Pateleiro" pt. cã nu este foarte dulce (reteta o gãsiti la retetele mele la nr. 14, Tartã de cirese).Dar de data aceasta am folosit din comert...

1)Preparã budinca (am avut budincã de caramel) cu laptele si zahãrul, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Lasã la rãcit.

Trece biscuiti prin cafea.Intr-o formã ovalã, pune straturi de budincã si biscuiti.

Se dã la rece.

2)Când budinca sa intãrit bine, se scoate de la rece.

Pune apã caldã intr-un vas si pune forma cu budincã având grijã sã nu intre lichid in ea.

3)Rãstoarnã budinca in farfuria de servit.

4)Pt. decor:

Bate smântâna tare, adaugã zahãrul si bate bine.Toarnã peste budincã sau serveste separat.

Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise