Budinca cu branza

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet macaroane
  • 4 oua
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • 3-4 linguri zahar
  • branza de vaci sau telemea
  • o cutie mica cu smantana 12% grasime.

Mod de preparare

Pui la fiert macaroanele. Pana se fierb pregatesti compozitia, dai pe razatoare branza, lamaia, adaugi ouale,  smantana, zaharul, zaharul vanilat si amesteci bine. Macaroanele fierte si scurse de apa se amesteca cu compozitia si se pun intr-o forme de yena si se pun la cuptor pana se auresc deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise