Budinca cu brinza si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o tava de tarta de 25 cm:
  • 800 gr de legume congelate sau proaspete si fierte 10 minute in apa cu sare (legumele sint brocolli, conopida si ceapa)
  • 250 gr de brinza moale
  • 250 gr de brinza coteggi (se poate folosi o brinza moale usor sarata)
  • 4 oua
  • 100 gr brinza galbena rasa
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de pesmet

Mod de preparare

Legumele in afara cepei vin fierte 10 minute in apa cu sare. Ceapa vine putin inabusita in ulei. Daca legumele sint congelate nu trebuie fierte numai de clatit cu apa si lasat sa se scurga. Intr-un bol amestecam ouale cu brinzeturile in afara de cea galbena. Din ea luam 4 linguri in compozitie restul este pe deasupra. Adaugam faina si pesmetul si legumele scurse si ceapa. Dam gust cu sare, piper si putina nucsoara rasa. Asezam compozitia intr-o tava de tarte si presaram deasupra brinza galbena rasa sau felii. Coacem la 180 de grade o ora pana budinca este rumenita (daca va place brinza mai moale putem sa presaram pe budinca 10 minute inainte de o scoatem din cuptor).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise