BUDINCA CU LEGUME

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr brinza bulgareasca 16%
  • 250 gr brinza moale
  • 50 gr unt/ulei de masline
  • sare ,piper
  • 1catel de usturoi mujdei
  • 3oua
  • 250 smintina de frisca.
  • ptr legume
  • 2 vinete,sau 3cepi si luf sau 500 gr de ciuperci sau 500 gr de porumb boabe.

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajeste leguma care folosim la budinca si lasam sa se raceasca.

Intr-un alt vas se amesteca restul ingridentelor,dupa care se adauga leguma pe care am prajito si amestecam bine.(se poate adauga o lingura praf de supa de legume sau praf de supa a legumei respective.)

Se toarna intr-o forma de budinca unsa cu putin ulei si se coace la 170- 180 de grade pina se rumeneste bine aproape 30-40 de minute.Este gustoasa calduta sau rece cu salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise