BUDINCA CU LEGUME

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr brinza bulgareasca 16%
  • 250 gr brinza moale
  • 50 gr unt/ulei de masline
  • sare ,piper
  • 1catel de usturoi mujdei
  • 3oua
  • 250 smintina de frisca.
  • ptr legume
  • 2 vinete,sau 3cepi si luf sau 500 gr de ciuperci sau 500 gr de porumb boabe.

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajeste leguma care folosim la budinca si lasam sa se raceasca.

Intr-un alt vas se amesteca restul ingridentelor,dupa care se adauga leguma pe care am prajito si amestecam bine.(se poate adauga o lingura praf de supa de legume sau praf de supa a legumei respective.)

Se toarna intr-o forma de budinca unsa cu putin ulei si se coace la 170- 180 de grade pina se rumeneste bine aproape 30-40 de minute.Este gustoasa calduta sau rece cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise