Budinca cu mango

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • inghetata de mango
  • zahar
  • gelatina
  • lapte
  • cantitatile depind de cata budinca vreti sa pregatiti. la o,5 kg de inghetata se pun 300 ml de lapte.

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu gelatina, se adauga apa, apoi se pune la fiert (instructiunile pentru prepararea gelatinei le gasiti pe plic). Se adauga inghetata si laptele. Se pune in forme si se da la frigider.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise