Budinca cu rotite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rotite - 400 g
  • carne de vita tocata 275 g
  • pept de pui tocat 200 g
  • mazare 100g
  • smantana 80 ml
  • unt 130 g
  • rosii 500 g
  • cascaval 150 g
  • oua 2
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • usturoi

Mod de preparare

Se fierb rotitele si se strecoara; Cu o parte din ele se captuseste o forma rotunda unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se rumenesc carnea de vita si puiul in unt, apoi se adauga mazarea, rosiile tocate, smantana, cascavalul ras, ouale, patrunjel, piper, usturoi si sare.

Se amesteca cu restul rotitelor dupa care se toarna in forma si se tine la foc potrivit 30 min. Se lasa sa se raceasca cca. 5 min si apoi se toarna intr-un platou si se servesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise