Budinca de cartofi si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • smantana
  • sare
  • ceapa
  • 5 oua
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii fierti cu un praf de sare se lasa sa se raceasca cam 10-20 minute iar apoi se curata (la fel se face si cu 2 oua).

Se unge o tava nu foarte mare cu ulei si se adauga cartofii taiati cuburi si ouale fierte taiate rondele.

Intr-un castron se bat bine restul de 3 oua, smantana, sare si o ceapa mai mare taiata marunt. Acest amestec de ou se adauga in tava peste cartofii si ouale fierte si se introduce tava la cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute. Se lasa un pic sa se raceasca iar apoi se mananca calduta.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise