Budinca de dovleac

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g dovleac ras
  • 150 g mere rase
  • 200 g orez
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita vanilie
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

Se alege, se spala si se fierbe orezul numai pe jumatate, apoi se scurge si se pune din nou la firt cu laptele. Dupa ce s-a fiert se indulceste cu miere de albine si se adauga vanilia. Se lasaa sa se raceasca si se adauga pe rand galbenusurile, apoi albusurile batute spuma si pesmetul amestecat cu merele si dovleacul curatit de coaja si ras pe razatoare mare. Compozitia se aseaza intr-o tava unsa si se introduce la cuptor cca 30 de minute la foc potrivit .Poate fi servita simpla sau cu un sos dulce, cu frisca sau cu o dulceata mai subtire.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise