Budinca de gris

Separam ouale.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 90 g gris
  • 70 g zahar
  • 1 linguriță(e) ulei de cocos
  • 700 ml lapte de migdale
  • 2 linguri(ă) miere
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam si galbenusurile.

Incorporam grisul treptat cu ajutorul unei spatule.

Am uns tava folosita (cea din poza) cu ulei de cocos si am transferat compozitia in ea. O coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute

Inainte sa scoatem tava din cuptor pregatim siropul.

Incalzim laptele si adaugam mierea si esenta de vanilie.

Cand scoatem tava din cuptor turnam siropul fierbinte peste budinca si o lasam putin la racit.

O putem servi si cu dulceata. Este minunata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise