Budinca de gris

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 6 linguri de gris
  • 1 litru lapte
  • 1 pastaie de vanilie

Mod de preparare

Se separa albusele de galbenuse.Albusele se bat spuma cu 4 linguri de zahar(inainte de a incepe sa le bateti presarati un varf de cutit de sare se intaresc mai bine)Cand se intaresc se adauga galbenusele si grisul in ploaie.Compozitia se toarna intr-o tava mai inalta unsa si pudrata cu gris.Se da la cuptor la foc mediu.laptele se fierbe cu restul de zahar cu pastaia de vanilie si se toarna fierbinte peste blat.Se mai lasa in cuptorul cald 5-10 minute sa se absoarba laptele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise