Budinca de macaroane

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1/2 kg macaroane
  • -260 g cascaval
  • -120 g unt
  • -sare
  • -sos de rosii
  • -200 g sunca
  • -4 oua
  • -o foaie de taietei(1 ou,faina,apa)

Mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie in cubulete mici,iar cascavalul se rade pe razatoarea mica.Se amesteca macaroanele cu 100 g unt,cu branza,cu sunca si ouale.Se face o foaie de taietei dintr-un ou,faina si putina apa.Se intinde o foaie care sa imbrace forma unsa cu unt si sa depaseasca putin si in afara.Se asaza macaroanele,se acopera cu foaia ce a depasit marginile cratitei,se unge cu unt si se pune la cuptor sa se coaca timp de 30-40 de minute.Se serveste cu sos de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise