Budinca de macaroane cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet macaroane scurte, fierte si scurse
  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 cepa de marime mijlocie tocata marunt
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 3 oua batute
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca ulei

Mod de preparare

Se pune ulei in tava si se inabuse ceapa, se adauga carnea tocata, sarea si piperul, se inabuse bine, se lasa sa se raceasca si se adauga ouale batute si patrunjelul.

Se amesteca carnea cu macaroanele si se rastoarna in vas termorezistent uns cu ulei. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos, se serveste calda cu salata alaturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise