Budinca de macaroane cu zahar ars

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 300 gr. macaroane
  • zahar
  • 4 oua
  • esenta dupa preferinte

Mod de preparare

Intai se fierb macaroanele.

6 linguri de zahar se pun intr-o cratita pentru al topi si carameliza; acesta se intinde pe cratita.

Cele 4 oua se bat la mixer cu restul de zahar si apoi se adauga laptele, esenta si macaroanele fierte.

Se da la cuptor pentru 30 minute si pofta buna la dulce!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise