Budinca de orez

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cana se orez
  • 500 ml lapte
  • 200 g branza dulce
  • 3 linguri zahar brun
  • stafide aurii
  • 10 oua prepelita

Mod de preparare

Se fierbe orezul in putina apa.Se adauga laptele si se fierbe pana cand orezul e facut.Se da la rece.Peste orezul rece se adauga branza, stafidele, zaharul si cele 10 oua.Se amesteca compozitia pana la omogenizare si se toarna intr-un vas cu hartie de copt.Se da la cuptor pana se rumeneste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise