Budinca De Snitele (Pui)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui 2 buc
  • cascaval
  • 7 oua
  • smantana 300 ml
  • pesmet alb
  • telemea de vaca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Preparare:

Se prepara snitelele cu ou si pesmet alb, intr-un bol se rade (pe razatoarea mare) cascavalul (o rola medie), bucata de branza (250 g), se adauga smantana si 2 oua intregi, se omogenizeaza.

Intr-un vas yena se pune un strat se snitele si un strat compozitie, iar un strat de snitele... deasupra sa fie un strat de compozitie. Se da la cuptor (preincalzit) la foc mic spre mediu cca 40 minute.

Mentiuni:

Eu prepar intr-un vas yena rotund si il tai ca pe tort :) ... este foarte satios.

Se serveste fierbinte cu garnitura de legume fierte sau o salata asortata sau pur si simplu. (garnitura sa nu contina cartof sau orez).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise