Budinca de spaghetti cu telemea de vaca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pachet de spaghetti
  • -80g margarina
  • -600g telemea de vaca (oi, bivolita, burduf, capra)
  • -5 oua

Mod de preparare

Se fierb spaghettele conform indicatiilor de pe pachet si se strecoara. In timpul cat fierb spaghettele se pune in vasul termorezistent margarina, branza data prin razatoarea cu gauri mari si se bat ouale. Dupa ce s-au scurs pastele se pun peste margarina si branza si se amesteca . Pastele trebuie sa fie fierbinti ca sa se topeasca ingredientele. Se toarna apoi ouale batute si se amesteca din nou. Se introduc la cuptorul preincalzit pana se coc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise