Budinca de struguri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr struguri (albi/negri)
  • 150 gr smantana
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 80 gr zahar
  • 1 lingura faina
  • 1 pliculet zahar vanilat

Mod de preparare

Strugurii se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Ouale se freaca c zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, si se toarna, putin cate putin, laptele incalzit cu smantana.

Boabele se aseaza intr-un vas uns cu margarina/unt, iar deasupra se toarna compozitia obtinuta mai sus.

Se da vasul la cuptor pentru 20 min.

Se serveste presarat cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise