Budinca de taietei cu sunca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g taietei cu ou,
  • sare,
  • 250 g sunca de Praga (taiata felii ceva mai groase),
  • 1 legatura patrunjel verde (tocat),
  • 80 g unt moale,
  • 2 linguri pesmet,
  • 2 oua,
  • 150 g smantana acrisoara,
  • piper,
  • nucsoara.

Mod de preparare

Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, se baga sub un jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine si se amesteca cu sunca taiata cubulete si cu patrunjelul verde tocat.

Se unge o forma termorezistenta cu 10 g de unt si se presara cu pesmet.

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu untul ramas si pe urma cu smantana, dupa care se incorporeaza albusurile batute spuma si la sfarsit taieteii.

Se condimenteaza bine, se rastoarna in forma unsa cu unt si se dau circa 30 de minute la cuptorul incins la 200ş.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise