Budinca dulce cu cas si fusilli

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 pachet de fusilli de buna calitate
  • -1 kg de cas de la magazin
  • -750 ml lapte
  • -600 g zahar
  • -4 pliculete de zahar vanilat
  • -7 oua

Mod de preparare

Se pune apa la fiert cu putin ulei si cand da in clocot se pun fusilli si se tin dand in clocot 1 minut dupa care se scurg intr-o strecuratoare. Se pun apoi intr-o tava, se rade casul pe razatoarea mare, se bat cele 7 oua si se pun deasupra. Separat se amesteca laptele cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste tot si se toarna in tava. Se amesteca totul bine si se introduce in cuptorul preincalzit pana se rumeneste si se absoarbe tot laptele. Se lasa sa se raceasca si se introduce la frigider. Mie asa imi place, de la frigider. Cine nu vrea rece, poate s-o manance calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise