Se zdrobeste 150 g de zmeura, se strecoara intr-un vas, se scoate semintele si se pun deoparte piureul obtinut. Se tapeteaza o tava inalta cu folie alimentara. Se amesteca incontinuu ouale si zaharul la bain-marin pe foc mic, pina cind se dubleaza cantitatee si se ingroasa (ideal este sa se foloseasca un mixer). Se ia vasul de pe foc si continua sa amesteci pina ce se raceste complet apa. Tot procesul dureaza cam 10 min. Se amesteca frisca pina ce se ingroasa. Se incorporeaza amestecul cu ou in frisca si se aduga bezeaua. Se pune amestecul in tava inalta, se toarna deasupra piureul de zmeura in zig-zag. Se pune la congelator oentr 4 ore.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise