Budinca Pina colada

Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele incalzit, fulgii de nuca de cocos si jumatate din cantitatea de zahar in slow cooker Crock-Pot.

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar orez
  • 4 pahare lapte integral
  • 1 pahar zahar
  • 2 mere
  • 1/2 pahar fulgi nuca de cocos
  • 50 ml lichior de ananas
  • 1 esenta de rom

Mod de preparare

Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele incalzit, fulgii de nuca de cocos si jumatate din cantitatea de zahar in slow cooker Crock-Pot pe functia high timp de 2 ore. La jumatatea timpului, ridicam capacul si amestecam.(Crock pot digital 4.7 l)

Dupa ce orezul a fiert, se adauga esenta de rom si ½ din lichiorul de ananas si se amesteca bine.

Se spala merele se scot cotoarele si se taie felii. Intr-o tigaie nonaderenta se pune zaharul ramas la caramelizat impreuna cu merele si se stropesc cu lichiorul de ananas ramas.

Se serveste orezul impreuna cu merele caramelizate.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise