BULETE DE CASCAVAL

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g cascaval
  • 2 oua
  • 100g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se formeaza cu mana uda mingiute de marimea unei nuci mai marisoare si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc usor. Se scot pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei si se servesc calde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise