Bulgari din conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida cca 1 kg
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet sau 2 feli de paine
  • 2 sau 3 oua
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie conopida in buchetele, se spala si se fierbe cca 20 min.

Se scoate din apa, se raceste si se zdrobeste cu o furculita pana cand nu mai sunt bucati mari.

Se adauga pesmetul, condimentele ,verdeata si apoi cele 2 sau 3 oua.

Se fac bulgari mici si se prajesc usor in ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise