Bunatati la gratar

Timp pregatire
40 minute

Ingrediente

  • 1kg ciuperci(le prajim in buzunare de folie)
  • 1kg mici (la caserola gata formatati)
  • 1kg aripioare de pui (marinata)
  • 1kg ceafa de porc (marinata)

Mod de preparare

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.

Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit.

Intre timp prajim si cartofii. Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi.

Mai multe delicii culinare gasiti pe blogul Floare-floare.blogspot.com.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise