Bunatati la gratar

Timp pregatire
40 minute

Ingrediente

  • 1kg ciuperci(le prajim in buzunare de folie)
  • 1kg mici (la caserola gata formatati)
  • 1kg aripioare de pui (marinata)
  • 1kg ceafa de porc (marinata)

Mod de preparare

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.

Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit.

Intre timp prajim si cartofii. Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi.

Mai multe delicii culinare gasiti pe blogul Floare-floare.blogspot.com.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise