Bureti murati

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3kg bureti (alte soiuri)
  • 3 linguri cu sare

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se spala bine si se oparesc timp de 5 minute cu apa amestecata cu sare cit sa le acopere. Se transfera ciupercile in borcane si se toarna deasupra apa calduta in care au fiert. Se pastreaza la rece,in borcane capsate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise