Burgeri deliciosi din carne de curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.3 kg carne tocata de curcan
  • 30 g crutoane
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 2 albusuri de ou batute
  • 1 legatura patrungel tocat marunt
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 12 chifle pentru burgeri
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele mentionate mai sus, cu exceptia chiflelor.

Din mixtura obtinuta formati 12 chiftele mai mari sub forma de burger. Intr-o tigaie de teflon puneti burgerii formati si tineti la foc mediu, intoarceti-i o singura data, mentinand temperatura de 80- 85 de grade Celsius.

Puneti fiecare chiftea de burger in cate o chifla taiata pe jumatate pe orizontala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise