Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate.
Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu care ungem feliile de paine, pe care le vom aseza intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200-220 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra sandwich-ul, cam 10-15 minute.
Daca cumva va raman sandwichuri (ceea ce nu prea cred), le puteti servi si reci, sunt la fel de gustoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii