Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 iulie 2018
Ingrediente
10-12 felii de pâine, 100 g unt, 200 g mozzarella rasa, 1 ou, 5-6 căței usturoi, 2 linguri ulei de masline, pătrunjel verde, sare, piper negru măcinat
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu care ungem feliile de paine, pe care le vom aseza intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200-220 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra sandwich-ul, cam 10-15 minute.
Daca cumva va raman sandwichuri (ceea ce nu prea cred), le puteti servi si reci, sunt la fel de gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sandviciuri
Painea se taie in patratele mici si se ung cite doua cu branza.
Jumatate din masline se taie pe
45 voturi
30 comentarii
40 min
Hamburgerii ( cumparati sau preparati din carne tocata de vita si porc , amestecata cu usturoi, cimbru,
12 voturi
3 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate