Burgeri grecesti din carne de miel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de miel
  • 30 g crutoane
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 1 lingura oregano proaspat maruntit sau 1 lingurita oregano uscat
  • 60 g branza feta
  • 4 chifle pentru burgeri (sau pita greceasca)
  • ulei de masline

Mod de preparare

Intr-un bol puneti toate ingredientele mentionate mai sus, cu exceptia chiflelor sau pitei, si amestecati bine.

Din compozitia rezultate formati 4 chiftele de dimensiunile unui burger (forme ovale de aproximativ 12 x 8 cm), ungeti-le cu ulei de masline si dati la foc iute, pe gratar, timp de 10 - 12 minute sau pana se patrund bine, intorcand o singura data.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise