Burritos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr carne de vita tocata
  • o ceapa mai mare
  • 3-4 felii de branza feliata Hochland
  • o conserva de fasole boabe rosie
  • porumb din conserva
  • sos de chilli
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • lipie libaneza

Mod de preparare

Carnea de vita se caleste cu ceapa taiata julien in putin ulei de masline aproximativ 3 minute. Apoi, se adauga apa si se lasa la fiert. Cand carnea este maronie (fiarta) se adauga feliile de branza, fasolea, porumbul si sosul de chilli si se verifica de sare si piper. compozitia trebuie sa iasa cat de cat picanta. Lipia libaneza se incalzeste ori la cuptorul cu microunde, ori intr-o tigaie de teflon. Se umplu lipiile cu compozitia de burritos si se ruleaza. Burritos se pot servi ca atare sau cu smantana si salata de varza. Neaparat cu o bere rece alaturi. Pofta buna!

PS: Scuze ca nu am adaugat nicio poza, insa mi-am amintit sa postez reteta abia dupa ce s-au terminat. Va asigur ca au iesit deliciosi!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise