Burritos

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-600 gr carne de vita tocata
  • o ceapa mai mare
  • 3-4 felii de branza feliata Hochland
  • o conserva de fasole boabe rosie
  • porumb din conserva
  • sos de chilli
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • lipie libaneza

Mod de preparare

Carnea de vita se caleste cu ceapa taiata julien in putin ulei de masline aproximativ 3 minute. Apoi, se adauga apa si se lasa la fiert. Cand carnea este maronie (fiarta) se adauga feliile de branza, fasolea, porumbul si sosul de chilli si se verifica de sare si piper. compozitia trebuie sa iasa cat de cat picanta. Lipia libaneza se incalzeste ori la cuptorul cu microunde, ori intr-o tigaie de teflon. Se umplu lipiile cu compozitia de burritos si se ruleaza. Burritos se pot servi ca atare sau cu smantana si salata de varza. Neaparat cu o bere rece alaturi. Pofta buna!

PS: Scuze ca nu am adaugat nicio poza, insa mi-am amintit sa postez reteta abia dupa ce s-au terminat. Va asigur ca au iesit deliciosi!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise