C rap la cuptor cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg crap
  • 1\2kg rosii
  • 1pahar ulei
  • 1 lamaie
  • 3-4linguri vin
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pestele curatat se lasa 1 ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se adauga boabe de piper, usturoi, felii de lamaie curatata de coaja, cimbru. Se toarna pe deasupra uleiul si rosiile taiate felii. Se baga la cuptor. Cand este aproape gata, se stropeste cu putin vin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise