Caciamac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt, 10 persoane
  • Malai 0,300kg
  • Ulei 0,050 L
  • Unt 0,050kg
  • Branza de oi 1,000kg
  • Cartofi 1,000
  • Oua 12 bucati
  • Iaurt 1,000kg
  • Sare,piper

Mod de preparare

Pregatire:

Cartofii se spala si se curata,se pun la fiert taiati cuburi

Se pune apa la fiert intr-un ceaun mai mare,se sareaza,se adauga untul in apa.

Preparare:

Dupa ce au fiert cartofii,se zdrobesc si se pun in apa fiarta de mamaliga.Apa in care au fiert cartofii se lasa pe foc,sa fie fierbinte.

Se face mamaliga,daca este nevoie se pune apa in care au fiert cartofii,se sparg 2 oua in mamaliga si se amesteca vartos

Cand este gata se imparte in 10 portii,pe fiecare mamaliga se pune cate un ou prajit,branza(100gr) si iaurt.

Acest preparat din Muntenegru il puteti gasi in diverse variante in tarile din jur.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise