Clafoutis cu cacao, visine si capsune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 3/4 cana lapte
  • 1 1/2 cana faina
  • 2 lgt esenta vanilie
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 cana visine (fara samburi)
  • 1 cana capsune

Mod de preparare

1. Bateti ouale cu zaharul pana acestea se deschid la culoare.

2. Cerneti faina in compozitie si amestecati.

3. Adaugati laptele, esenta de vanilie si cacaoa cernuta (eu n-am cernut-o si au ramas cocoloase micute, dar a fost tare bun si asa;).

4. Puneti compozitia intr-o tava (20cm) tapetata cu unt si dati in cuptorul preincalzit 10 min la 190 grade C.

5. Scoateti din cuptor, puneti fructele deasupra si introduceti din nou la cuptor, de data aceasta 30-40 min la 160 grade C.

Bon Appetit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise