Clafoutis cu cacao, visine si capsune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 3/4 cana lapte
  • 1 1/2 cana faina
  • 2 lgt esenta vanilie
  • 1 lg cu varf cacao
  • 1 cana visine (fara samburi)
  • 1 cana capsune

Mod de preparare

1. Bateti ouale cu zaharul pana acestea se deschid la culoare.

2. Cerneti faina in compozitie si amestecati.

3. Adaugati laptele, esenta de vanilie si cacaoa cernuta (eu n-am cernut-o si au ramas cocoloase micute, dar a fost tare bun si asa;).

4. Puneti compozitia intr-o tava (20cm) tapetata cu unt si dati in cuptorul preincalzit 10 min la 190 grade C.

5. Scoateti din cuptor, puneti fructele deasupra si introduceti din nou la cuptor, de data aceasta 30-40 min la 160 grade C.

Bon Appetit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise