Caneloni (paste) cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 tuburi caneloni
  • 1/2 kg banza de vaci
  • 150 g zahar
  • un varf de cutit scortisoara
  • 4 oua
  • o cana lapte
  • 100 g unt
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 100 g smantana

Mod de preparare

Fierbi tuburile de caneloni. Pregatesti umplutura: branza pasata cu zaharul,2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de lamaie, scortisoara.Umplii caneloni pe care-i asezi in vasul de yena, uns cu unt, presari bucatele de unt, torni sosul:2 oua batute cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Dai la cuptor pana scade sosul.Servesti calde, stropite cu smantana si sos propriu

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise