CAPRICIUL DOAMNELOR

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • un pachet de margarina
  • 400 grame zahar farin
  • 200 grame faina
  • 2 linguri cacao
  • 200 grame nuci macinate
  • 100 grame ciocolata.

Mod de preparare

Se freaca untul cu 200 grame zahar,se adauga galbenusurile pe rand se adauga 2 linguri cacao,nucile macinate si faina.Compozitia se toarna in tava tapetata si se coace la foc potrivit.Separat se bat albusurile spuma cu 200 grame zahar.Cand prajitura este aproape gata se toarna albusurile spuma peste si se mai tine in cuptor.Dupa ce o scoatem de la cuptor se rade deasupra ciocolata si se taie calda in romburi sau patrate.In lipsa de ciocolata se pune nuca cu zahar ars pisate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise