capsune cu nuca de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g capsune mari
  • 500g ciocolata ,rupta cubulete (optional)
  • 50g nuca de cocos rasa(din comert)
  • 1 plic de budinca cu caramel

Mod de preparare

se prepara budinca si se pune pe o tava. se presara nuca de cocos peste budinca. se taie capsunele jumatati pe lungime. se pun cuburile de ciocolata intr-un vas si seincalzeste la cuptorol cu microunde la temperatura inalta, timp de 1 min sau lasa vasul cu ciocolata la bain-marie. se scufunda fiecare capsuna in ciocolata topita(se poate inmuia doar varful), si se aseaza cu partea taiata pe nuca de cocos din tava. se serveste imediat sau se lasa capsunele la frigider pana gand sau racit complet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise