Capsuni gratinate

Timp pregatire
27 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr capsuni
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 3 linguri lichior de migdale
  • 2 linguri migdale macinate
  • unt pentru uns

Mod de preparare

Capsunile se spala in apa rece, se curata de codite si se taie in doua. Se bat ouale cu furculita, se adauga zaharul, lichiorul de migdale si migdalele macinate. In aceasta crema se incorporeaza capsunile, apoi se toarna in forma unsa si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 12 minute. Se servesc reci si cu un bulgare de inghetata deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise