Caracatita cu sos mojito

Timp pregatire
25 minute

Ingrediente

  • - baby octopus (caratite pui) taiate pe jumatate pe lung
  • - 3 linguri de ulei de masline
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 fire de ceapa verde
  • - o mana de frunze patrunjel
  • - 100 ml suc fresh de portocale
  • - 50 ml suc de lime
  • - 2 linguri de miere
  • - 1 lingurita de ghimbir tocat
  • - 1 lingurita de chimen
  • - 3 linguri de rom

Mod de preparare

Baby octopus se pun la marinat in ulei cu usturoi tocat marunt, cel putin o ora. Se pun apoi de frigarui.

Sosul se prepara din celelalte ingrediente intr-un blender. Se pune si sare si piper in functie de preferinte.

Frigaruile se pun pe gratarul foarte incins pana se patrund dar sunt inca fragede. Se servesc cu sosul mojito.

Pentru alte retete gustoase, intrati pe blogul FoodieFamily.ro

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise