Carnati afumati cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cepe mari
  • 4 catei 500 g carnati afumati
  • 500 g sunca afumata
  • 3 ardei grasi (1 galben
  • 1 rosu
  • 1 verde)
  • usturoi
  • 5-6 rosii
  • 300 g orez
  • sare
  • piper boabe
  • ulei de masline
  • 1 lingurita boia
  • cimbru
  • oregano
  • 5 cuisoare pisate
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 fire ceapa verde
  • 500 g supa de legume

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa cu sare.

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.

Se pun la calit in 3 linguri de ulei.

Carnatii se taie rondele si sunca se toaca marunt.

Se pun peste, ceapa si usturoi.

Rosiile si ardeii se oparesc in apa, dupa care se toaca marunt.

Peste carnati se pun ardeii.

Se adauga condimentele (sare, piper, boia, cuisoare, cimbru, oregano, scortisoara si foaia de dafin).

Amestecul se stinge cu supa si se mai lasa sa fiarba inabusit inca 10 min.

Se adauga orezul scurs si rosiile tocate.

Se lasa la fiert 5 min.

Se serveste fierbinte, deasupra cu rondele de ceapa verde taiate foarte subtiri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise