Carnati cu piure de dovleac

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3carnati polonezi sau oricare
  • 1kg dovleac
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune dovleacul intr-o tava in cuptor,se fac cateva incizii,se stropeste cu ulei si se lasa 1h;dupa ce s-a racit,se scoate miezul copt,se pune in robot,se mixeaza singur cateva minute apoi se adauga putin ulei,sare si piper.

Se serveste pe farfurie piure pus sub orice forma,alaturi de carnati bine rumeniti separat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise