Carne cu sos de gorgonzola

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 filete de carne de vita
  • Smantana,
  • Branza gorgonzola,
  • Parmesano,
  • Unt,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se incinge o tigaie cu unt in care se adauga branza gorgonzola. Cand incepe sa se topeasca se adauga putin cate putin smantana si se da deoparte de pe foc.

Separat, se incinge un gratar, se pun filetele de carne de vita pe gratar, si se condimenteaza.

Al final carnea se adauga in sos si se lasa cateva minute sa se ingroase sosul.

Cand va fi servit in farfurie se va adauga putin parmesan ras. Se serveste cu legume la gratar sau cartofi prajiti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise