carne de caprioara cu sos de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de caprioara
  • faina
  • ulei
  • ciuperci
  • paine alba
  • unt
  • salata verde
  • unt
  • sos de vanat
  • bait
  • sare

Mod de preparare

Feliile de carne se trec prin faina, se preseaza putin si se asaza in vas cu 100 ml de ulei neincins. Se lasa pana capata o crusta pe ambele parti, dupa care se adauga ciuperci si sare. Dupa cca 5-10 min se adauga sos de vanat, apoi unt si se fierb cca 15-20 min. Pe platou se asaza feliile de paine, deasupra cele de carne si se toarna sosul de ciuperci peste medalioanele formate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise