Carne de pasare cu garnitura de cartofi si fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 450 grame carne de pasare
  • 4 cartofi albi, mijlocii
  • 80 grame fasole pastai
  • 30 grame unt
  • sare
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • o crenguta de cimbru
  • piper negru macinat
  • o foaie de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • muraturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea si se pune la prajit intr-o lingura de ulei incins.

Se rumeneste pe ambele parti. Turnati peste ea o cana de 250 grame apa calduta si lasati-o la fiert impreuna cu o foaie de dafin, piper, cimbru si 2 catei de usturoi fara coaja, striviti cu latul cutitului si putina sare.

Intre timp, curatati cartofii de coaja. Ii spalati si ii puneti la fiert cu putina sare.

Puneti o craticioara cu apa la fiert cu putina sare si cand apa clocoteste dati drumul in ea pastailor de fasole verde.

Din cartofi se face piureul clasic frecat cu unt si il puneti imediat in inelul din inox pe farfuria in care veti serviti mancarea. Scurgeti fasolea bine de apa si asezati o parte din ea in inel peste cartofi.

Asezati carnea in farfurie si scoateti inelul. Se toarna cu lingura sosul (strecurat de mirodenii) lasat de carne, peste garnitura.

Se servestte cu muraturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise