Carne de porc cu legume la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * carne de porc slaba
  • * cartofi
  • * morcovi
  • * ceapa rosie
  • * 2 catei de usturoi
  • * bulion de rosii
  • * sare si piper

Mod de preparare

Incepem prin a spala carnea foarte bine. Eu, in prealabil, am tinut-o in apa rece pentru a se mai elimina din sange. Intr-o tava asezam cartofii taiati pe lung, morcovii curatati, carnea de porc si ceapa taiata rondele. Adaugam 2 cani de apa, sare, piper si introducem la cuptor. Cand carnea e aproape facuta, facem un sos din cei 2 catei pisati, zeama din tava si 2-3 linguri de bulion de rosii. Acest sos il turnam incercand sa-l distribuim in toata tava. Lasam la cuptor pana cand carnea este gata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise