Carne portugheza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt.2 pax:jumate kg.cartofi
  • jumate kg.bucati de carne
  • 4-5 dinti de usturoi
  • 2-3 lingurite pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 1-2 foi de dafin
  • 1 canita vin alb.

Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete.Carnea se amesteca bine cu usturoiul pisat,piper,pasta,sare am pus f. putina (deoarece si pasta de ardei contine sare)dafin,se acopera cu vin si se lasa la frigider cel putin 1 ora.Timp suficient pt a pregati un desert!Dupa ce a trecut timpul,cartofi se prajesc in ulei,se lasa la scurs pe o hartie absorbanta.Carnea se scurge f.bine de lichid,se pune la prajit in putin ulei,se pune capac.Dupa cateva min.se adauga restul de lichid si se pune capac.Se lasa sa scada.Peste se pun cartofii si se amesteca bine,se mai lasa pe foc cateva min.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise