Carnitas de porc la Crock Pot

Timp pregatire
390 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc – cantarita dupa ce am eliminat grasimea
  • 1 ceapa mare feliata
  • 2 catei usturoi tocati
  • 1/4 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper proaspat macinat
  • 1 l supa concentrat de pui
  • 1 lingura ardei iute tocat marunt
  • sucul de la 2 portocale coapte
  • sucul de la 1 limette
  • Pentru servit:
  • tortilla mici
  • ceapa alba
  • coriandru
  • suc de lime

Mod de preparare

Se pun in vasul ceramic supa, ceapa taiata felii si condimentele. Carnea (fara grasime) se taie in felii, se pune peste ceapa, se adauga sucul de portocale si de lime, usturoi si ardei iute. Se pune capacul, se seteaza aparatul pe high pentru 6 ore. Daca feliile sunt mai groase este posibil sa mai fie nevoie sa fie pregatita inca 30 minute. Dupa ce a fost pregatita se taie carnea fasii mici si se muta intr-un vas termorezistent. Se pun 2 -3 linguri din supa in care s-a gatit si se da la cuptor 15 minute la 200°C. Se pun bucatele de carne peste tortilla, ceapa si coriandru, apoi putin suc de limette.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise