Carnitas de porc la Crock Pot

Timp pregatire
390 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc – cantarita dupa ce am eliminat grasimea
  • 1 ceapa mare feliata
  • 2 catei usturoi tocati
  • 1/4 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 3/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper proaspat macinat
  • 1 l supa concentrat de pui
  • 1 lingura ardei iute tocat marunt
  • sucul de la 2 portocale coapte
  • sucul de la 1 limette
  • Pentru servit:
  • tortilla mici
  • ceapa alba
  • coriandru
  • suc de lime

Mod de preparare

Se pun in vasul ceramic supa, ceapa taiata felii si condimentele. Carnea (fara grasime) se taie in felii, se pune peste ceapa, se adauga sucul de portocale si de lime, usturoi si ardei iute. Se pune capacul, se seteaza aparatul pe high pentru 6 ore. Daca feliile sunt mai groase este posibil sa mai fie nevoie sa fie pregatita inca 30 minute. Dupa ce a fost pregatita se taie carnea fasii mici si se muta intr-un vas termorezistent. Se pun 2 -3 linguri din supa in care s-a gatit si se da la cuptor 15 minute la 200°C. Se pun bucatele de carne peste tortilla, ceapa si coriandru, apoi putin suc de limette.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise