Cartofi acordeon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cartofi mari,
  • cascaval felii,
  • sunculita(kaizer) felii,
  • unt,
  • condimente,
  • folie de aluminiu.

Mod de preparare

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de cascaval si sunculita.

In folie se pune putin unt, o bucata de cartof umplut, se stringe folia si se pune intr-o tava in cuptorul dinainte incins , cam o ora.

Cartofii pot fi pusi si in punga Knorr daca doriti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise