Cartofi acordeon

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cartofi mari,
  • cascaval felii,
  • sunculita(kaizer) felii,
  • unt,
  • condimente,
  • folie de aluminiu.

Mod de preparare

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de cascaval si sunculita.

In folie se pune putin unt, o bucata de cartof umplut, se stringe folia si se pune intr-o tava in cuptorul dinainte incins , cam o ora.

Cartofii pot fi pusi si in punga Knorr daca doriti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise