Cartofii se curata se spala si se taie sferturi,apoi se pun la fiert in apa rece cu sare.Dupa fierbere se face un piure simplu.Dupa ce se mai racoreste,se bat ouale si se incorporeaza in acest pire.
Ceapa se toaca,costita se taie julien,usturoiul se zdrobeste.Toate acestea impreuna se pun intr-o tigaie cu 30ml de ulei si se rumenesc.Se pun toate in piure si se amesteca bine.Intr-o tava unsa cu ulei si pesmetata se pun cartofii si se da la cuptor,pana cand se rumeneste.Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.
Preparatul este de origine din Belarus.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise